RAVO Building
Back

(Afstudeer) Stage HBO TBK

(Afstudeer) Stage HBO Mechatronica/Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde

RAVO B.V., met haar hoofdkantoor in Alkmaar en onderdeel uitmakend van de Franse multinational Fayat, is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige mid-size straatveegmachines.

 

Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een enthousiaste gemotiveerde groep van zo’n 190 medewerkers aan ons product waar we met recht trots op zijn en waarbij wij  tevens een bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving.

 

HBO – (AFSTUDEER)STAGE TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE  / MILIEU (m/v)

 

Gezocht!

Wij zoeken een gemotiveerde student die ons kan helpen bij het verder ontwikkelen van onze “Footprint-calculator”. Doel is de emissies van het goederentransport vast te stellen. 

Onderdeel van onze Milieudoelstellingen is het verkleinen van onze Co2-voetafdruk.

footprint

 

Stage omschrijving:

De Co2-voetafdruk van de Ravo organisatie is bekend. Ravo wil dit uitbreiden door ook de emissies van het goederentransport hierbij te voegen. Ravo werkt samen met een groot aantal internationale leveranciers. Het goederentransport is een complex onderdeel van de leveringsketen.

 

Resultaat van deze stage:

Het doel van deze opdracht is de milieu-impact van het goederentransport vastleggen en deze implementeren in de bestaande footprint monitor.

Het resultaat kan vervolgens gebruikt worden in de “Prestatieladder” en de internationale “Green House Gas Corporate Standard” rapportages.

 

Competenties:

Om succesvol te zijn dien je te beschikken over de volgende competenties:

  • Analytisch
  • communicatief vaardig
  • initiatiefrijk
  • planmatige aanpak
  • een praktische instelling.
  • Kennis van SharePoint is een pluspunt.

 

Interesse?

Zie jij in bovenstaande werkzaamheden een mooie uitdaging en wil je stage lopen in een bedrijf waar je de juiste begeleiding krijgt en écht wat kunt leren in een informele omgeving met internationale allure? Stuur dan je sollicitatie/motivatie per e-mail aan: Lideke Bokdam-Tuijnman, P&O Adviseur:

l.person33l@ravo.fayat.com

 

Informatie:

Voor meer informatie over de stage opdracht en werkzaamheden kun je contact opnemen met :